Bijbaan voor HBO verpleegkundige studenten in omgeving Hilversum

Omschrijving


Hey topper! Ben jij op dit moment een HBO verpleegkundige student en ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Dan is dit jouw kans!
Wij verbinden enthousiaste zorgprofessionals met de mooiste banen in de zorg voor de lange termijn. Okeedo leidt jouw talent én carrière in goede banen!

Wat ga je doen?

Je gaat lekker aan de slag in de functie van Verzorgende IG voor een toffe zorgorganisatie in de regio van Hilversum. Een zorgorganisatie met ambitie waar jij je verpleegtechnische handelingen en expertise kunt inzetten. Bij deze innovatieve zorgorganisatie verlenen ze drie verschillende type diensten; zorg in de buurt, thuiszorg en wonen met expertise gericht op dementie, korsakov en chronische psychiatrie. De organisatie heeft hart voor ouderen en voor haar medewerkers. Met elkaar zorgen ze voor de beste zorg, zodat hun cliënten zo lang mogelijk zichzelf kunnen blijven.

Deze zorgorganisatie heeft twee expertisecentra waar ze gespecialiseerde zorg verlenen op het gebied van Korsakov, NAH, chronische psychiatrie en psychogeriatrie. Ook is er een locatie voor eerstelijnsverblijf, waar cliënten terecht kunnen voor tijdelijke, kortdurende (respijt)zorg, crisisopname en hotelzorg. Verder niet onbelangrijk: je krijgt er leuke collega’s bij, een mooie omgeving in een prachtig gebied én veel ontwikkelingsmogelijkheden!

Wat moet je kunnen, hebben en willen?
- Je bent een HBO verpleegkundige student met een propedeuse op zak.
- Je beschikt over de volgende vaardigheden; inlevend vermogen, verantwoordelijkheidsgevoel, gemotiveerd, teamplayer en flexibel!
- Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar.


En dit krijg je ervoor terug!
- Een dienstverband bij Okeedo.
- Een salaris tussen de €11,58 en €11,95 per uur.
- Vakantiegeld en 24 vakantiedagen op basis van fulltime contracturen.
- Onregelmatigheidstoeslagen die flink kunnen oplopen en reiskostenvergoeding.
- Uitjes via Okeedo, zoals borrels en interessante kennisevents.
- Aanvullende trainingen m.b.t. jouw functie en uitgebreid inwerkprogramma.
- Extra bonus: een Engagement Manager vanuit Okeedo die zich bezighoudt met jouw ontwikkelingen en je een luisterend oor biedt voor vragen, opmerkingen, ideeën, etc.

En nu?
Enthousiast geworden? Mooi! Verstuur je sollicitatie via onderstaande knop en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We hebben er nu al ontzettend veel zin in om je te spreken. Tot snel!

Vereisten

Heb je vragen over de vacature? WhatsApp dan naar Okeedo via 0634454164!