Helpende (plus) in Zutphen e.o.

Omschrijving

Hallo zorgkanjers uit regio Zutphen, Warnsveld, Eefde en Gorssel!

Wij hebben mooie flexibele Okeedo banen voor jullie :)

 

Jouw werkplek

Je gaat aan de slag in de flexpool van Sutfene via Okeedo. Zorgorganisatie Sutfene zet zich in om de onafhankelijkheid van kwetsbare ouderen in de gemeente Lochem en Zutphen zo goed mogelijk te ondersteunen met haar professionele zorg. Wij verlenen 24 uur per dag 7 dagen per week zorg. 

Bij Sutfene hebben ze ervoor gekozen om samen met Okeedo een eigen flexpool op te zetten. Je kunt ervoor kiezen om op verschillende afdelingen te werken als je dat wilt. Geef vooral je voorkeur aan bij ons! 


Als Okeedo'er in de flexpool wordt je ingezet op de verschillende locaties van Sutfene, hoe leuk is dat! Je gaat de teams ondersteunen waar nodig in jouw functie. Het kan voorkomen dat je voor langdurige periode wordt ingezet op een locatie, echter kan het ook voorkomen dat je op verschillende locaties ingezet wordt. Dat ligt eraan welke vraag er is binnen de teams. Elke dag is weer anders en je kunt zoveel betekenen voor zowel de bewoners als jouw collega's. Voel je welkom in onze teams!

 

Wat wij jou bieden 

  • Een gezellige werkplek; 
  • Goed salaris vanaf € 11,- per uur;
  • Aanvullende trainingen m.b.t. jouw functie en een uitgebreid inwerkprogramma;
  • Uitjes via Okeedo, zoals borrels en kennis events;
  • En nóg meer: 24 vakantiedagen op fulltime basis, pensioenopbouw vanaf 26 weken werken, doorgroeimogelijkheden, gezellige collega’s, persoonlijke coaching en reiskostenvergoeding.
  • Bonus: Een Engagement Manager die zich volledig bezig houdt met jouw ontwikkeling en jouw luisterend oor is voor vragen, opmerkingen, ideetjes, etc.

Het voordeel van de flexpool is dat je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent en op basis daarvan worden je diensten ingepland door Bianca en Dieuwertje van Sutfene. Deze dames hebben er ontzettend veel zin in om jullie toe te voegen in hun flexpool en zullen jou contactpersonen worden bij Sutfene. 


Jouw profiel

  • Je hebt een enthousiaste en energieke houding; 
  • Beschikbaar voor 1 tot 5 diensten per week;
  • Je hebt een diploma in de zorg voor Helpende, Maatschappelijke zorg of je bent student zorg MBO of HBO
  • Je beschikt over de volgende competenties; empatisch vermogen, verantwoordelijkheidsgevoel, gemotiveerd, teamplayer en flexibel.

Vereisten

WHOEHOE! Heb je interesse? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton. Wij kijken er ontzettend naar uit om jou te ontmoeten.