Okeedo - Kookondersteuner in Apeldoorn
Overslaan naar content

Kookondersteuner in Apeldoorn

  • Apeldoorn, Gelderland

Functieomschrijving

Ben jij een sociaal vlinder die de keuken als haar speelveld ziet? Dan hebben we de perfecte rol voor jou bij een sprankelende zorgorganisatie in Apeldoorn, gericht op ouderenzorg! 🌟


Wat ga je doen

Als kookondersteuner krijg je de kans om niet alleen voor, maar vooral mét de bewoners te koken. Je wordt de spil in de keuken, waar de gezelligheid net zo belangrijk is als het eindresultaat op het bord. Het gaat niet alleen om de maaltijden, maar vooral om de connectie die je met de bewoners maakt tijdens het koken.
We zoeken geen doorgewinterde chefs, maar echte kookenthousiastelingen met een flinke dosis creativiteit én geduld. Veel van onze bewoners zijn dementerend, dus het vraagt om begrip en compassie. Je krijgt alle ruimte om te experimenteren en jezelf te ontplooien. Dus, als jij een keukenprinses bent die geen uitdaging uit de weg gaat en geduldig is, dan willen we je graag verwelkomen!


Deze rol is perfect voor een sociale duizendpoot die graag haar passie voor koken deelt en daarbij een glimlach op ieders gezicht tovert. Het draait om meer dan alleen eten; het gaat om de magie van samenzijn en het creëren van onvergetelijke momenten voor onze bewoners.

Dus, als je op zoek bent naar een betekenisvolle rol waar je niet alleen gerechten bereidt, maar ook harten verwarmt, dan is dit jouw kans! Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een keukenrevolutie waar versheid, verbinding en geduld voorop staan. 🌈

Vereisten

Wat moet je hebben, kunnen en willen?
🕑 Je bent per direct flexibel inzetbaar voor 24 uur per week. De diensten (van 4 of 8 uur) kunnen vallen tussen 09:00 en 18:00 uur van maandag t/m vrijdag.
🚗 Je beschikt over eigen vervoer om naar locatie toe te komen.
📚 Geen professionele keukenervaring? Geen probleem! Als je voor groepen kunt koken, hebben wij de perfecte rol voor jou!

En dit krijg je ervoor terug!

💵 Een goed start salaris ingeschaald in FWG 20 (conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg), exclusief vakantiegeld wat kan oplopen tot een volledig maandsalaris en onregelmatigheidstoeslagen wat flink kan oplopen tot 160% van het uurloon
💵 Elk uur wat je werkt krijg je uitbetaald! Geen min-max uren.
🏝 Vakantiedagen en vakantietoeslagen wat kan oplopen tot een vol maandsalaris.
🚗 1 op 1 Reiskosten.
🍹 Uitjes via Okeedo zoals leuke borrels en interessante kennisevents.
👂🏼 Extra bonus: een Engagement Manager van Okeedo die zich bezighoudt met jouw ontwikkeling en je een luisterend oor biedt voor vragen, opmerkingen, ideeën, etc.


En nu?
Enthousiast geworden? Mooi! We hebben er nu al ontzettend veel zin in om je te spreken. Tot snel! 👋🏼

📲 Heb je vragen over de vacature? WhatsApp dan naar Okeedo via 0634454164!

Wij verbinden enthousiaste zorgprofessionals met de mooiste banen in de zorg voor de lange termijn. Ook is Okeedo de derde snelst groeiende onderneming van Nederland. Wil jij werken voor een snelgroeiend detacheringsbureau in de zorg? Solliciteer dan nu! 🚀

of