Skip to content

Kookeedo'er in omgeving Breda

Breda, Noord-Brabant

Functieomschrijving

Hey topper! Staat gastvrijheid bij jou op nummer 1 en deel je jouw passie voor koken graag met de bewoners? Dan is Okeedo op zoek naar jou! 💙

Wat ga je doen?

Je gaat voor 20 uur per week aan de slag als Kookeedo’er binnen de gehandicaptenzorg. Als Kookeedo’er krijg je de unieke kans om een belangrijke rol te spelen in het leven van de bewoners. Je bent verantwoordelijk voor het bestellen, bereiden en koken van heerlijke en verantwoorde warme maaltijden. Je zet je culinaire creativiteit in om dagelijks een menu samen te stellen dat de bewoners doet watertanden. Op het hoogtepunt van de dag, om 16:00 uur, ben je de gastvrije gastheer/gastvrouw die de bewoners verwelkomt met een glimlach samen met een verantwoorde snack en een drankje.

We zijn op zoek naar 'echte amateur' kooktoppers! Mensen met passie voor koken en die een bak aan creativiteit bezitten. Je krijgt alle middelen en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Je bent een ontwikkelde selfmade kok die geen enkele uitdaging uit de weg gaat.

Vereisten

Wat moet je hebben, kunnen en willen?
🕑 Je bent vanaf oktober 2023 flexibel inzetbaar voor 20 uur per week. De diensten (van 4 uur) kunnen vallen tussen 14:30 en 18:30 uur van maandag t/m vrijdag.
🚗 Je beschikt over eigen vervoer om naar locatie toe te komen.
🍽 Je hebt affiniteit met het werken in de Gehandicaptenzorg en maakt tijd vrij om samen met de groep te koken, waar mogelijk.
📚 Je hebt (bij voorkeur) enige ervaring in de keuken en kennis van HACCP en wet- en regelgeving.

En dit krijg je ervoor terug!
💵 Een salaris ingeschaald in FWG 20 (conform CAO Gehandicaptenzorg) Vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslagen die flink kunnen oplopen!
🏝 24 vakantiedagen op basis van fulltime contracturen en reiskostenvergoeding!
🍹 Uitjes via Okeedo zoals leuke borrels en interessante kennisevents.
👂🏼 Extra bonus: een Engagement Manager van Okeedo die zich bezighoudt met jouw ontwikkeling en je een luisterend oor biedt voor vragen, opmerkingen, ideeën, etc.

En nu?
Enthousiast geworden? Mooi! We hebben er nu al ontzettend veel zin in om je te spreken. Tot snel! 👋🏼

📲 Heb je vragen over de vacature? WhatsApp dan naar Okeedo via 0634454164!

Wij verbinden enthousiaste zorgprofessionals met de mooiste banen in de zorg voor de lange termijn. Ook is Okeedo de derde snelst groeiende onderneming van Nederland. Wil jij werken voor een snelgroeiend detacheringsbureau in de zorg? Solliciteer dan nu! 🚀

of