Overslaan naar content

Kookondersteuner in Rotterdam

Rotterdam, Zuid-HollandDe Zorgondersteuner

Functieomschrijving


Ben jij een echte kooktopper met affiniteit voor de GGZ doelgroep, die niets liever doet dan anderen laten genieten van heerlijke maaltijden, dan zijn wij opzoek naar jou! ๐Ÿ’™
Wat ga je doen?

Jij gaat aan de slag als Kookondersteuner voor 20 uur per week bij een GGZ-locatie in Rotterdam. Niet alleen verzorg je verse, gezonde en duurzame maaltijden, maar je biedt ook cliรซnten de broodnodige vitamine A van Aandacht. Tijdens je shift neem je bestellingen op voor de volgende dag(en) en bepaal je samen met de afdeling wat je gaat koken. Je zorgt er ook voor dat alles netjes wordt opgeruimd en klaar staat voor de volgende dag.


Voor de functie Kookondersteuner zoeken wij gepassioneerde talenten die de basisvaardigheden van koken beheersen. Je vindt het leuk om nieuwe recepten uit te proberen en bent altijd opzoek naar manieren om de maaltijden te vernieuwen en verbeteren. Ook is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep. Je krijgt alle benodigdheden en vrijheid om jezelf te ontwikkelen, inclusief begeleiding op het gebied van koken en (GGZ) zorg.


Deze functie biedt een langdurige werkperiode, omdat we streven naar vaste gezichten op de afdeling, wat ook belangrijk is voor de bewoners.Vereisten

Wat moet je hebben, kunnen en willen?

๐Ÿ•‘ Je bent per 1 maart flexibel inzetbaar voor 20 uur per week. De diensten (van 4 uur) vallen tussen 08:30 en 18:00 uur (ook af en toe in het weekend).
๐Ÿš— Je beschikt over eigen vervoer om naar locatie toe te komen.
๐Ÿฝ Je hebt affiniteit met het werken in de GGZ en maakt tijd vrij om samen met de groep te koken, waar mogelijk.
๐Ÿ“š Je hebt (bij voorkeur) enige ervaring in de keuken en kennis van HACCP en wet- en regelgeving.

๐Ÿ“šGoede beheersing van de Nederlandse taalEn dit krijg je ervoor terug!


๐Ÿ’ต Een salaris ingeschaald in FWG 20 (conform CAO GGZ). Vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslagen die flink kunnen oplopen!
๐Ÿ 24 vakantiedagen op basis van fulltime contracturen en reiskostenvergoeding!
๐Ÿน Uitjes via Okeedo zoals leuke borrels en interessante kennisevents.
๐Ÿ‘‚๐Ÿผ Extra bonus: een Engagement Manager van Okeedo die zich bezighoudt met jouw ontwikkeling en je een luisterend oor biedt voor vragen, opmerkingen, ideeรซn, etc.

En nu?
Enthousiast geworden? Mooi! We hebben er nu al ontzettend veel zin in om je te spreken. Tot snel! ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

๐Ÿ“ฒ Heb je vragen over de vacature? WhatsApp dan naar Okeedo via 0634454164!

Wij verbinden enthousiaste zorgprofessionals met de mooiste banen in de zorg voor de lange termijn. Ook is Okeedo de derde snelst groeiende onderneming van Nederland. Wil jij werken voor een snelgroeiend detacheringsbureau in de zorg? Solliciteer dan nu! ๐Ÿš€


of