Meewerkende praktijkbegeleider Den Haag

Omschrijving


Hey jij daar! Ben jij op dit moment verzorgende IG of verpleegkundige, heb je altijd al een natuurlijk evenwicht op de werkvloer gecreëerd én krijg jij er energie van om mensen te coachen? Dan is Okeedo op zoek naar jou! :-)
Wij verbinden enthousiaste zorgprofessionals met de mooiste banen in de zorg voor de lange termijn. Okeedo leidt jouw talent én carrière in goede banen!

Wat ga je doen?
Okeedo heeft het concept de Klas ontwikkeld waarbij helpenden in 15 maanden worden opgeleid tot volwaardige verzorgende IG. Jij gaat aan de slag als meewerkende praktijkbegeleider en assisteert de helpenden met het uitvoeren van alle werkzaamheden die horen bij het takenpakket van verzorgende IG. Daarnaast werk je mee op de afdeling als verzorgende IG of verpleegkundige. Ligt jouw ambitie hoger? Dan is het zeker mogelijk om nog verder door te groeien :-) 

Wat moet je hebben, kunnen en willen?
- Je hebt een afgeronde verzorgende IG of verpleegkundige diploma.
- Je woont in de omgeving van Den Haag. 
- Je krijgt er energie van om mensen te coachen! 
- Je bent minimaal 24 uur per week flexibel beschikbaar.

En dit krijg je ervoor terug!
- Een salaris tussen de € 12,- en € 20,- bruto per uur excl. vakantiegeld. 
- De mogelijkheid om een leiderschapstraject te volgen via Markerpoint
- Onregelmatigheidstoeslagen die flink kunnen oplopen, 24 vakantiedagen op basis van fulltime contracturen, doorgroeimogelijkheden en reiskostenvergoeding!
- Uitjes via Okeedo, zoals borrel en interessante kennisevents.
- Aanvullende trainingen m.b.t. jouw functie en een uitgebreid inwerkprogramma.
- Extra bonus: een Engagement Manager van Okeedo die zich bezighoudt met jouw ontwikkeling en je een luisterend oor biedt voor vragen, opmerkingen, ideeën, etc.

En nu?
Enthousiast geworden? Mooi! De startdatum is zo snel mogelijk, want de uitdagingen liggen namelijk al op je te wachten. Deze vacature staat open t/m 21 mei 2021. We hebben er nu al ontzettend veel zin in om je te spreken. Tot snel!

Vereisten

Heb je vragen over de vacature? WhatsApp dan naar Okeedo via 0634454164!