Meewerkende praktijkbegeleider Hilversum

Omschrijving

Hey jij daar! Ben jij op dit moment verzorgende IG of verpleegkundige, heb je altijd al een natuurlijk evenwicht op de werkvloer gecreëerd én krijg jij er energie van om mensen te coachen als meewerkende praktijkbegeleider? Dan is Okeedo op zoek naar jou! :-)
Wij verbinden enthousiaste zorgprofessionals met de mooiste banen in de zorg voor de lange termijn. Okeedo leidt jouw talent én carrière in goede banen!

Wat ga je doen?
Als meewerkende praktijkbegeleider assisteer jij dagelijks een aantal helpende met het uitvoeren van werkzaamheden die horen bij het takenpakket van verzorgende IG! Daarnaast werk je mee op de afdeling zelf als verzorgende IG of verpleegkundige. Ligt jouw ambitie hoger? Dan is het zeker mogelijk om nog verder door te groeien :)
Je gaat werken bij een expertisecentrum voor dementie waarbij veel faciliteiten speciaal zijn gericht op bijzondere omstandigheden van de bewoners. Zo zijn er naast een restaurant en een grand café ook een snoezelruimte en een dierenweide. Dat is leuk en én het heeft een positief effect op de gezondheid en welzijn van mensen met dementie!

Wat moet je kunnen, hebben en willen?
- Je hebt een afgeronde MBO verzorgende IG of verpleegkundige diploma.
- Je woont in de omgeving van Hilversum, Utrecht, Almere of Amsterdam.
- Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

En dit krijg je ervoor terug!
- Een salaris tussen de € 14,- en € 18,- bruto per uur excl. vakantiegeld.
- Onregelmatigheidstoeslagen die flink kunnen oplopen, 24 vakantiedagen op basis van fulltime contracturen, doorgroeimogelijkheden en reiskostenvergoeding!
- Uitjes via Okeedo, zoals borrel en interessante kennisevents.
- Aanvullende trainingen m.b.t. jouw functie en een uitgebreid inwerkprogramma.
- Extra bonus: een Engagement Manager van Okeedo die zich bezighoudt met jouw ontwikkeling en je een luisterend oor biedt voor vragen, opmerkingen, ideeën, etc.

En nu?
Enthousiast geworden? Mooi! De startdatum is zo snel mogelijk, want de uitdagingen liggen namelijk al op je te wachten.
Deze vacature staat open t/m 22 januari 2021. We hebben er nu al ontzettend veel zin in om je te spreken. Tot snel!

Vereisten

Samen voor een glimlach :)