Skip to content

Omscholing tot verzorgende IG

Noord-Brabant, ZundertDe Klas

Functieomschrijving

Hey topper! Toe aan een carrière in de zorg? Betaald werken en leren in de zorg, successen vieren met je collega’s en een glimlach toveren op de gezichten van de bewoners? Dat is hoe het omscholingstraject er bij ons uit ziet. Wij (Okeedo) bieden jou namelijk de kans aan om jezelf te laten scholen tot verzorgende IG. En het mooie is dat het je helemaal niks kost 💙

Jouw profiel
Wil jij graag een glimlach bezorgen op de gezichten van de bewoners? Dan is dit de kans die jij moet pakken! Wat we van jou verwachten is dat je al een helpende niveau 2 diploma hebt, een echte doorzetter bent, in september kan starten met de opleiding, beschikking hebt tot een laptop met pen en papier en het allerbelangrijkste: dat je gemotiveerd bent!

Wat levert het voor jou op?
🤑 Wij bieden jou de unieke kans om je te laten scholen op onze kosten! Is dat geen mooi cadeautje?
💵 Daarnaast krijg je tijdens het gehele traject betaald en krijg je een salaris ingeschaald in FWG 30 (conform CAO VVT). Hierbij krijg je ook nog eens reiskostenvergoeding, vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslagen die flink kunnen oplopen.
✍🏼 Omdat jij je wilt gaan inzetten voor de zorg willen wij jou belonen door ook nog eens een tekenbonus te geven voor al dat harde werk dat jij gaat verrichten in de zorg!
👩🏼‍🏫 Leuke klasgenoten waarmee jij samen gaat leren en je diploma gaat behalen!
👂🏼 Als extraatje hebben we voor jou een Engagement Manager vanuit Okeedo die zich bezighoudt met jouw ontwikkelingen en je een luisterend oor biedt voor vragen, opmerkingen, ideeën, etc.

Vereisten

Hoe verder?
Nadat we je hebben gesproken en hebben leren kennen, is het zover! Je gaat werken/leren voor jouw diploma verzorgende IG. Hoe gaat dit dan in zijn werk? Horen we je denken.

Je komt te werken bij een woonzorgcentrum in Etten-Leur of Zundert. Daarnaast is het belangrijk om je klaar te stomen door de basisonderdelen van jouw nieuwe functie te behandelen zoals ADL zorg, hygiëne, persoonlijke verzorging, beroepshouding en meer! Dit doen we door middel van een versneld traject van 8 dagdelen. Gelukkig hoef jij dit niet helemaal alleen te doen en hebben wij voor jou een persoonlijke begeleider die de volledige aandacht gericht heeft op jou gedurende dit traject. Dit hebben we voor jou geregeld zodat jij de basis goed beheerst en klaar bent om de praktijk in te gaan! 👩🏼‍⚕️

Dan is het zover, je hebt de basis afgerond en bent voorbereid op de praktijk! Gedurende 15 maanden ga je alle kneepjes van het verzorgende IG vak leren, zodat je als beloning een erkend diploma ontvangt! Helaas komt deze niet zomaar uit de lucht vallen en moet je er wel wat voor doen! Zoals: tijdens de opleiding ga je gemiddeld 24 uur in de week betaald werken, ben je 8 tot 12 uur per week bezig met thuisstudie en ga je één keer per 2 weken naar school om samen met je studiegenoten leuke en leerzame lessen te volgen!

En nu?
Enthousiast geworden? Mooi! De vervolgstappen zien er zo uit:
☑️ Stap 1: Solliciteren! Erg leuk als je jouw motivatie meestuurt!
☑️ Stap 2: Dan ligt de bal dus bij ons. Als je past binnen het profiel, nemen we telefonisch contact met je op!
☑️ Stap 3: Als we telefonisch klikken, plannen we een (online) kopje koffie in om elkaar beter te leren kennen.
☑️ Stap 4: Dan volgt een capaciteitentest en daarna een gesprek met de begeleider
☑️ Stap 5: Gesprek met opdrachtgever om te kijken of er een klik is
☑️ Stap 5: Heb je de test Okeedo gemaakt? Dan schudden we elkaar de hand om elkaar te feliciteren!
☑️ Stap 6: Volle bak aan de slag met jouw nieuwe opleiding!


We kijken er ontzettend naar uit om je te spreken. Tot snel! 👋🏼


Wij verbinden enthousiaste zorgprofessionals met de mooiste banen in de zorg voor de lange termijn. Ook is­­ Okeedo de derde snelst groeiende onderneming van Nederland. Wil jij werken voor een snelgroeiend detacheringsbureau in de zorg? Solliciteer dan nu! 🚀

of