Opleiding helpende naar verzorgende IG!

Omschrijving

Hey topper! Heb jij een helpende niveau 2 diploma en wil je graag doorleren om verzorgende IG te worden? Dan is Okeedo op zoek naar jou! :-)
Wij verbinden enthousiaste zorgprofessionals met de mooiste banen in de zorg voor de lange termijn. Okeedo leidt jouw talent én carrière in goede banen!


Wat ga je doen?

Je gaat 24 uur per we
ek, in diensten die altijd vallen tussen 07:00 uur en 23:00 uurwerken als helpende bij een verpleeghuis in Den Haag dat speciale zorg biedt aan jonge mensen met dementie en ouderen met een psychiatrische achtergrond. Daarnaast volg je één keer per twee weken, samen met jouw klas, de CREBO geaccrediteerde opleiding tot verzorgende IG! Je biedt directe ondersteuning en vormt de verzorgende IG van de toekomst. Wij regelen jouw werkplek, opleiding en intensieve begeleiding! En dit allemaal in een maatwerk traject van 15 maanden :-)

Wat moet je kunnen, hebben en willen?
- Je hebt een afgeronde helpende niveau 2 diploma. 
- Je bent minimaal 32 uur (24 uur om te werken en 8 uur om te studeren) per week beschikbaar (naast de benodigde thuis studie).
- Je beschikt over de volgende vaardigheden; inlevingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel, gemotiveerd, teamplayer en flexibel!
- Je bent bereid om na je studie minimaal 28 uur per week te blijven werken.
Je woont in de omgeving van Den Haag. 

En dit krijg je ervoor terug!
- Een werk-leer contract via Okeedo waarbij wij in jouw opleiding investeren.
- Een salaris tussen de €11,58 en €11,95 per uur.
- Vakantiegeld en 24 vakantiedagen op basis van fulltime contracturen.
- Onregelmatigheidstoeslagen die flink kunnen oplopen en reiskostenvergoeding.
- Uitjes via Okeedo, zoals borrels en interessante kennisevents.
- Aanvullende trainingen m.b.t. jouw functie en uitgebreid inwerkprogramma.
- Extra bonus: een Engagement Manager vanuit Okeedo die zich bezighoudt met jouw ontwikkelingen en je een luisterend oor biedt voor vragen, opmerkingen, ideeën, etc.
- Nog een extra bonus: een praktijkbegeleider op de werkvloer die jouw begeleid en ondersteund! :-)

En nu? 
Enthousiast geworden? Mooi! Deze vacature staat open t/m 21 mei 2021. We nemen jouw sollicitatie serieus en willen je vragen hetzelfde te doen. We hebben er nu al ontzettend veel zin in om je te spreken! Tot snel!

Vereisten

Heb je vragen over de vacature? WhatsApp dan naar Okeedo via 0634454164!