Skip to content

Roomservicemedewerker bij een ziekenhuis in Den Haag

Den Haag, Zuid-HollandDe Zorgondersteuner

Functieomschrijving

Hey topper! Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame (vakantie)baan binnen de zorg en wil je zo snel mogelijk ons team komen versterken? Dan is Okeedo op zoek naar jou 💙

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als roomservicemedewerker bij een groot ziekenhuis in Den Haag en daar werk je dagelijks op één van de verpleegafdelingen! Samen met jouw collega's zorg je er voor dat de patiënten voorzien zijn van een lekker ontbijt, lunch en diner. Daarnaast is het belangrijk dat de kamers tip top in orde zijn en dat de patiënten een lach op hun gezicht krijgen 😁


Vereisten

Wat moet je hebben, kunnen en willen?
🎓 Je volgt de opleiding (MBO of HBO) voeding- en diëtetiek, doktersassistent, verzorgende IG of een andere soortgelijke opleiding.
📚 Je hebt kennis en/of ervaring met voeding- en dieetleer, bereiden van maaltijden of catering werkzaamheden en bent in staat om je goed in te leven in onze patiënten en hun (product-)behoeften.

 💻 Je kunt werken met een voeding automatiseringssysteem.
🏠 Je woont in de omgeving van Den Haag.
🕑 Je bent per direct tot en met september flexibel inzetbaar voor 16 tot 32 uur op doordeweekse dagen, af en toe kan je ook in het weekend werken. De diensttijden vallen tussen 7.30 - 14.00 en 11.30 - 20.00 uur.

En dit krijg je ervoor terug!
💵 Een salaris van €13,65 ingeschaald in FWG 25 (conform CAO ziekenhuizen). Vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslagen die flink kunnen oplopen!
🏝 24 vakantiedagen op basis van fulltime contracturen.
🍹 Uitjes via Okeedo zoals leuke borrels en interessante kennisevents.
👂🏼 Extra bonus: een Engagement Manager van Okeedo die zich bezighoudt met jouw ontwikkeling en je een luisterend oor biedt voor vragen, opmerkingen, ideeën, etc.

En nu?
Enthousiast geworden? Mooi! De vervolgstappen zien er zo uit:
☑️ Stap 1: Solliciteren! Erg leuk als je jouw motivatie meestuurt.
☑️ Stap 2: Dan ligt de bal dus bij ons. Als je past binnen het profiel, nemen we telefonisch contact met je op!
☑️ Stap 3: Als we telefonisch klikken, plannen we een (online) kopje koffie in om elkaar beter te leren kennen.
☑️ Stap 4: Laatste gesprek met de opdrachtgever erbij en dan mag je een dagdeel meelopen om te ervaren hoe de functie bevalt in de praktijk.
☑️ Stap 5: We schudden, oh nee corona, eh zwaaien elkaar ‘gefeliciteerd’ :-)
☑️ Stap 6: Volle bak aan de slag met jouw nieuwe baan!


We hebben er nu al ontzettend veel zin in om je te spreken. Tot snel! 👋🏼
📲 Heb je vragen over de vacature? WhatsApp dan naar Okeedo via 0634454164!

Wij verbinden enthousiaste zorgprofessionals met de mooiste banen in de zorg voor de lange termijn. Ook is Okeedo de derde snelst groeiende onderneming van Nederland. Wil jij werken voor een snelgroeiend detacheringsbureau in de zorg? Solliciteer dan nu! 🚀

of