Okeedo - Stage Leerprogramma Coördinator
Overslaan naar content

Stage Leerprogramma Coördinator

  • Utrecht, Utrecht

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een gezellige en leerzame stageplek en wil je graag deel uitmaken van een dynamisch team? Dan is deze stage zeker iets voor jou! 💙


Okeedo is een jong en snelgroeiend detacheringsbureau voor de zorg. Wij detacheren geen ‘handjes’ maar waardevolle collega’s. Met hun enthousiasme brengen onze medewerkers teams in beweging en een glimlach op de gezichten van bewoners, cliënten en/of patiënten. De missie van Okeedo als gespecialiseerd detacheringsbureau in de zorg luidt dan ook: ‘Elke organisatie gezond krijgen met gelukkige mensen’.


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) om ons team te versterken. Als stagiair(e) bij Okeedo krijg je de kans om waardevolle werkervaring op te doen en je vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische omgeving. Je zult nauw samenwerken met een ervaren deskundige en bijdragen aan het ontwikkelen van trainingen en programma’s.


Wat ga je doen?

  • Helpen bij het ontwikkelen van trainingen en opleidingsprogramma’s
  • Ondersteunen bij het opstellen van lesmateriaal en cursussen
  • Organiseren van en deelnemen aan leergangsessies
  • Meelopen met een ervaren deskundige om praktische kennis op te doen
  • Bijdragen aan de planning en organisatie van trainingen en ontwikkeling sessies

Vereisten

Wie ben jij?

💼 Je zit in de laatste fase van je HBO-opleiding

🕐 Je bent vanaf september 2024 minimaal 4 dagen in de week beschikbaar.

💥 Enthousiast, leergierig en zin om jouw rol op te pakken in een jong startend bedrijf! Je beschikt over een gedreven en ondernemende persoonlijkheid en kan goed met vrijheid omgaan.

📚Goede beheersing van de Nederlandse taal


Dit krijg je ervoor terug

💵 Een passende stage vergoeding

📚 Een leuke en leerzame stage die aansluit bij jouw opleiding

💥 Goede begeleiding. Niet alleen in je werk, maar ook bij je schoolopdrachten

🍹 Maandelijks leuke uitjes en gezellige borrels met het team

💼 De mogelijkheid om te werken waar jij wilt werken. Thuis, bij een café, of bij een van onze opdrachtgevers. Wij zijn namelijk bewust kantoor loos.

🕊 Veel vrijheid (letterlijk), maar we vragen wel dat je hier goed mee omgaat

💪🏼 Doorgroeimogelijkheden en ontwikkelingskansen. Je krijgt namelijk de kans op een betaalde baan na afloop van je stage, hoe tof is dat!


En nu?

Herken jij jezelf in dit profiel? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij kijken uit naar jouw CV en motivatiebrief waarin je ons laat weten waarom jij de perfecte kandidaat bent. Laat ons ook weten welke nieuwe dingen je wilt leren, zodat we samen jouw groeipad kunnen bepalen.


📲 Heb je vragen over de vacature? WhatsApp dan naar Okeedo via 0634454164!

Wij verbinden enthousiaste zorgprofessionals met de mooiste banen in de zorg voor de lange termijn. Ook is Okeedo de derde snelst groeiende onderneming van Nederland. Wil jij werken voor een snelgroeiend detacheringsbureau in de zorg? Solliciteer dan nu! 🚀

of