Skip to content

Teamleider VersZorgende

Delft, Zuid-Holland

Functieomschrijving

Hey topper! Ben jij een kei in leiding geven, ben je sociaal en een echte teamspeler? Dan is Okeedo op zoek naar jou! 💙


Wat ga je doen?

Je gaat voor 36 uur per week aan de slag als teamleider VersZorgende bij verschillende locaties van een GGZ-instelling in de omgeving van Delft/Rotterdam. In deze functie Geef je samen met jouw collega leiding aan 15 tot 20 betrokken en enthousiaste amateur koks. Als teamleider ben je naast het aansturen van het team verantwoordelijk voor het opstellen van roosters en het voeren van evaluatie gesprekken. Ook zorg je ervoor dat de basis een echte passie voor eten en drinken is, waarbij de verbinding naar (persoonlijke) zorg voor de mensen standaard is.

Je draagt zorg voor het uitdragen en het verder ontwikkelen van het concept ‘VersZorgende’.

Daarnaast ondersteun je het team van VersZorgende met het bereiden van verse, gezonde en duurzame maaltijden. 😁

Als VersZorgende organiseer je het proces van eten en drinken vanuit de primaire behoefte van bewoners of cliënten, dat doe je met mensen met een passie voor koken. Met (vitamine) Aandacht voor mensen, waarin zorg voor een beter milieu vanzelfsprekend is. Door te doen, te leren en op te schalen, ben je samen onderweg naar een gezonde(re) lifestyle binnen Care & Cure.Vereisten


Wat moet je hebben, kunnen en willen?
🕑 Je bent per direct flexibel inzetbaar voor 36 uur per week van maandag t/m zondag.

🚗 Je beschikt over eigen vervoer om naar locatie toe te komen.
🍽 Je hebt affiniteit met het werken in de GGZ.
📚 Je bent in het bezit van een MBO 4 opleiding in de zorg of horeca, aangevuld met kennis omtrent wet -en regelgeving HACCP.

📚 Diploma’s tot leermeester en sociale hygiëne zijn een pré.

📱 Je hebt kennis van en ervaring met coördinerende werkzaamheden


En dit krijg je ervoor terug!
💵 Een salaris ingeschaald in FWG 45 (conform CAO GGZ). Vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslagen die flink kunnen oplopen!
🏝 24 vakantiedagen op basis van fulltime contracturen en reiskostenvergoeding!
🍹 Uitjes via Okeedo zoals leuke borrels en interessante kennisevents.
👂🏼 Extra bonus: een Engagement Manager van Okeedo die zich bezighoudt met jouw ontwikkeling en je een luisterend oor biedt voor vragen, opmerkingen, ideeën, etc.

En nu?
Enthousiast geworden? Mooi! We hebben er nu al ontzettend veel zin in om je te spreken. Tot snel! 👋🏼

📲 Heb je vragen over de vacature? WhatsApp dan naar Okeedo via 0634454164!Wij verbinden enthousiaste zorgprofessionals met de mooiste banen in de zorg voor de lange termijn. Ook is Okeedo de derde snelst groeiende onderneming van Nederland. Wil jij werken voor een snelgroeiend detacheringsbureau in de zorg? Solliciteer dan nu! 🚀

of