Vakantiebaan voor HBO-V studenten in omgeving Hilversum

Omschrijving


Hey jij! Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan die goed aansluit bij jouw studie HBO-verpleegkundige en kom je graag terecht in een team met ambitieuze en gedreven collega’s? Dan is Okeedo op zoek naar jou! :-)
Wij verbinden enthousiaste zorgprofessionals met de mooiste banen in de zorg voor de lange termijn. Okeedo leidt jouw talent én carrière in goede banen!

Wat ga je doen?

Je gaat lekker aan de slag in de functie van Verzorgende IG voor een toffe zorgorganisatie in de regio van Hilversum. Een zorgorganisatie met ambitie waar jij je verpleegtechnische handelingen en expertise kunt inzetten. Bij deze innovatieve zorgorganisatie verlenen ze drie verschillende type diensten; zorg in de buurt, thuiszorg en wonen met expertise gericht op dementie, korsakov en chronische psychiatrie. De organisatie heeft hart voor ouderen en voor haar medewerkers. Met elkaar zorgen ze voor de beste zorg, zodat hun cliënten zo lang mogelijk zichzelf kunnen blijven.


Deze zorgorganisatie heeft twee expertisecentra waar ze gespecialiseerde zorg verlenen op het gebied van Korsakov, NAH, chronische psychiatrie en psychogeriatrie. Ook is er een locatie voor eerstelijnsverblijf, waar cliënten terecht kunnen voor tijdelijke, kortdurende (respijt)zorg, crisisopname en hotelzorg.

Verder niet onbelangrijk: je krijgt er gratis leuke collega’s bij, een mooie omgeving in een prachtig gebied én veel ontwikkelingsmogelijkheden!

Wat moet je kunnen, hebben en willen?
- Je bent een HBO-V student met een propedeuse op zak of je volgt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal HBO-niveau.
- Je woont in de omgeving van Hilversum.
- Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar.

En dit krijg je ervoor terug! 
- Een dienstverband bij Okeedo waarbij je zowel parttime als fulltime aan de slag kunt.
- Salaris van € 11,25 bruto per uur excl. vakantiegeld.
- Onregelmatigheidstoeslagen die flink kunnen oplopen, 24 vakantiedagen op basis van fulltime contracturen en reiskostenvergoeding!
- Uitjes via Okeedo, zoals borrels en interessante kennisevents.
- Aanvullende trainingen m.b.t. jouw functie en uitgebreid inwerkprogramma.
- Extra bonus: een Engagement Manager van Okeedo die zich bezighoudt met jouw ontwikkeling en je een luisterend oor biedt voor vragen, opmerkingen, ideeën, etc.

En nu? 
Enthousiast geworden? Mooi! De startdatum is zo snel mogelijk want de uitdagingen liggen al op je te wachten! We nemen jouw sollicitatie serieus en willen je vragen hetzelfde te doen.
We hebben er nu al ontzettend veel zin in om je te spreken! Tot snel!

Vereisten

Heb je vragen over de vacature? WhatsApp dan naar Okeedo via 0634454164!