Verzorgende IG die een warm bad zoekt :-) in Zutphen e.o.

Omschrijving


Wij zijn Okeedo! En wij zoeken Okeedo'ers! :-). Leuke, frisse, enthousiaste mensen die samen met ons de zorg net even wat leuker willen maken. YES het kan! 

  

Jouw werkplek

In een prachtige zorgorganisatie met meerdere locaties in Zutphen e.o. zoeken wij een enthousiaste Verzorgende IG voor de flexpool. Je mag zelf aangeven welke afdeling je aanspreekt en je voorkeuren bij ons aangeven, dat vinden we alleen maar fijn! Er staan vrolijke en gezellige team klaar om jou te ontmoeten en in te werken. De teams hebben als doel om zo goed mogelijk te zorgen voor de bewoners op hun afdeling en een goed klimaat neer te zetten voor zowel de bewoners als het team.


Jouw werkdag

Je bent verantwoordelijk voor de verzorging, verpleging en begeleiding van de bewoners. 

 

Jouw werktijden

De aangeboden diensten zijn een dagdienst, avonddienst en een nachtdienst. Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent, laten we vooral samen kijken wat jij prettig vindt! 

 

Wat wij jou bieden 

  • Waardering voor het werk wat je doet! 
  • Salaris tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur exclusief vakantiegeld, vakantiedagen en onregelmatigheidstoeslagen; 
  • Uitjes via Okeedo, zoals borrels en kennisevents;
  • En nóg meer: 24 vakantiedagen o.b.v. fulltime contracturen, pensioenopbouw vanaf 26 weken werken, doorgroeimogelijkheden, gezellige collega’s, persoonlijke coaching en reiskostenvergoeding.

Jouw profiel

  • Je bent een enthousiaste gediplomeerde Verzorgende IG of HBO-V student vanaf het 2e leerjaar;
  • Je bent nuchter, leergierig en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je bent enthousiast en energiek, daarnaast heb je zin om samen met ons de zorg nog mooier te maken!

Vereisten

Okeedo zorgt. Maar dan anders.

Okeedo is een detacheringsorganisatie binnen de zorgmarkt. Maar dan anders. Onze missie is de gezondheidszorg gezonder maken mét gelukkige mensen. Wij zien onze Okeedo'ers dus niet als een paar handjes aan bed, maar als zeer waardevolle en betekenisvolle collega’s. Wij investeren in onze mensen, nemen de tijd voor hen en zijn altijd een luisterend oor. Iedere Okeedo’er krijgt daarom ook een eigen contactpersoon bij wie je altijd terecht kan voor allerlei vragen, advies en begeleiding op maat.


Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!