Verzorgende IG die een warm bad zoekt :-) in Zutphen e.o.

Omschrijving

Wij zijn Okeedo! En wij zoeken Okeedo'ers! :-). Leuke, frisse, enthousiaste mensen die samen met ons de zorg net even wat leuker willen maken. YES het kan! 

  

Jouw werkplek

In een prachtige zorgorganisatie met meerdere locaties in Zutphen e.o. zoeken wij een enthousiaste Verzorgende IG voor een Somatiek afdeling. Somatische zorg betekent dat deze mensen door fysieke beperkingen zorg nodig hebben.
Deze afdeling bestaat uit een gedeelte met ‘groepswonen’ en een gedeelte zelfstandig wonen in appartementen met 24-uurs zorg. In totaal zijn er 32 kamers van 33 m2 binnen het groepswonen en 48 ruime appartementen van 55 m2. In de groepswoningen biedt Sutfene persoonlijke begeleiding en zorg in een huiselijke omgeving, een thuis. Per acht bewoners is er één huiskamer. In totaal zijn er 4 woonlagen. 


Er staat een gezellig team klaar om jou te ontmoeten en in te werken. De teams hebben als doel om zo goed mogelijk te zorgen voor de bewoners op hun afdeling en een goed klimaat neer te zetten voor zowel de bewoners als het team.
 

Wat wij jou bieden 

  • Waardering voor het werk wat je doet! 
  • Goed salaris bruto per uur exclusief vakantiegeld, vakantiedagen en onregelmatigheidstoeslagen; 
  • Zelf beslissen Uitjes via Okeedo, zoals borrels en kennisevents;
  • En nóg meer: 24 vakantiedagen o.b.v. fulltime contracturen, pensioenopbouw vanaf 26 weken werken, doorgroeimogelijkheden, gezellige collega’s, persoonlijke coaching en reiskostenvergoeding.
  • Bonus: Een Engagement Manager die zich volledig bezig houdt met jouw ontwikkeling en jouw luisterend oor is voor vragen, opmerkingen, ideetjes, etc.

Jouw profiel

  • Je bent een enthousiaste gediplomeerde Verzorgende IG of HBO-V student vanaf het 2e leerjaar;
  • Je bent nuchter, leergierig en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je bent enthousiast en energiek, daarnaast heb je zin om samen met ons de zorg nog mooier te maken!

Vereisten

YEAH! Je maakt bijna onderdeel uit van ons gezellige Okeedo team :) Druk snel op de solliciteer knop en wij nemen heel snel contact met je op!