Verzorgende IG in Enschede

Omschrijving


Hey topper! Ben jij op dit moment verzorgende IG en lijkt het jou leuk om de verpleegkundigen te ondersteunen met bijv. ADL-taken of licht verpleegtechnische handelingen? Dan is Okeedo op zoek naar jou! :-)
Wij verbinden enthousiaste zorgprofessionals met de mooiste banen in de zorg voor de lange termijn. Okeedo leidt jouw talent én carrière in goede banen!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als verzorgende IG op een thorax afdeling bij een mooi een groot ziekenhuis in Enschede waarbij jij de verpleegkundigen gaat ondersteunen met bijvoorbeeld ADL-taken of lichte verpleegtechnische handelingen. Hierdoor draag jij je steentje bij en heeft de verpleegkundige meer tijd en ruimte voor zijn of haar kernactiviteiten. 

Wat moet je hebben, kunnen en willen? 
- Je beschikt over een verzorgende IG (of soortgelijke) diploma. 
- Je woont in de omgeving van Enschede. 
- Je bent minimaal 24 uur per week flexibel inzetbaar.
- Je beschikt over de volgende vaardigheden; inlevend vermogen, verantwoordelijkheidsgevoel, gemotiveerd, teamplayer en flexibel!

En dit krijg je ervoor terug! 
- Een salaris tussen de €11,58 en €11,95 per uur.
- Vakantiegeld en 24 vakantiedagen op basis van fulltime contracturen.
- Onregelmatigheidstoeslagen die flink kunnen oplopen en reiskostenvergoeding.
- Een uitgebreid inwerkprogramma.
- Uitjes via Okeedo, zoals borrels en interessante kennisevents.
- Werk wanneer het jou uitkomt: bij ons kan je zowel parttime als fulltime aan de slag.
- Extra bonus: een Engagement Manager van Okeedo die zich bezighoudt met jouw ontwikkeling en je een luisterend oor biedt voor vragen, opmerkingen, ideeën, etc.

En nu? 

Enthousiast geworden? Mooi! De startdatum is zo snel mogelijk want de uitdagingen liggen al op je te wachten! Deze vacature staat open t/m 21 mei 2021. We nemen jouw sollicitatie serieus en willen je vragen hetzelfde te doen. We hebben er nu al ontzettend veel zin in om je te spreken! Tot snel!

Vereisten

Heb je vragen over de vacature? WhatsApp dan naar Okeedo via 0634454164!