Zorgondersteuner voor TOF ziekenhuis in Den Haag!

Omschrijving

Hey topper! Is het op gastvrije wijze dagelijks verzorgen van eten en drinken voor patiënten jouw passie? Dan is Okeedo op zoek naar jou!
Wij verbinden enthousiaste zorgprofessionals met de mooiste banen in de zorg voor de lange termijn. Okeedo leidt jouw talent én carrière in goede banen! 💙

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als zorgondersteuner bij een mooi en groot ziekenhuis in Den Haag en daar werk je dagelijks op één van de verpleegafdelingen! Jij zorgt ervoor dat alle patiënten in het ziekenhuis goed en op tijd te eten krijgen tijdens ontbijt, lunch en diner. Daarnaast zorg je ervoor dat de kamer er tip top uitziet en dat de patiënten een lach op hun gezicht krijgen 😁


Wat moet je hebben, kunnen en willen?
🎓 Je studeert (MBO of HBO) voeding- en diëtetiek óf hebt relevante ervaring hierin opgedaan bij een ander ziekenhuis.
📚 Je hebt kennis én ervaring met voeding- en dieetleer, bent in staat om je goed in te leven in onze patiënten en hun (product-)behoeften en kunt werken met een voeding automatiseringssysteem.
🏠 Je woont in de omgeving van Den Haag. 
🕑 Je bent per direct doordeweeks beschikbaar voor 24 uur per week. De diensttijden zijn van 7.30 - 14.00, 13.30 tot 20.00 en 15.30 - 20.00 en  uur. 

En dit krijg je ervoor terug!
💵 Een salaris tussen de €11,58 en €11,95 per uur excl. onregelmatigheidstoeslagen die flink kunnen oplopen! 
🏝 24 vakantiedagen op basis van fulltime contracturen en reiskostenvergoeding!
🍹 Uitjes via Okeedo zoals leuke borrels en interessante kennisevents.
👂🏼 Extra bonus: een Engagement Manager van Okeedo die zich bezighoudt met jouw ontwikkeling en je een luisterend oor biedt voor vragen, opmerkingen, ideeën, etc.

En nu?
Enthousiast geworden? Mooi! We hebben er nu al ontzettend veel zin in om je te spreken. Tot snel! 👋🏼

Vereisten

📲 Heb je vragen over de vacature? WhatsApp dan naar Okeedo via 0634454164!