Concept de Klas
Overslaan naar content

Op zoek naar een goedbetaalde baan in de zorg?

Schrijf je alvast in voor de wachtlijst van onze gratis opleiding tot verzorgende IG met 100% baangarantieWil jij graag iets wil betekenen voor een ander? Dan is werken in de zorg vast en zeker iets voor jou! Onze missie is om jou hiermee te helpen. Wij leiden je op tot verzorgende IG! En het mooie is... Jij hoeft niks te investeren want wij betalen jouw opleiding!

Okeedo betaalt jouw opleiding, regelt jouw werkplek én persoonlijke begeleiding 🤩

Hoe gaat dat dan in z'n werk?  ☑️ Binnen een week haal je, samen met je medecursisten, je basisdiploma ☑️ Daarna ga je de praktijk in om te werken als helpende ☑️ Iedere 14 dagen heb je gezamenlijk een opleidingsdag ☑️ Binnen 15 maanden heb jij je diploma tot verzorgende IG!

Ben jij 24 uur per week flexibel inzetbaar? Pak dan deze unieke kans en schrijf je in voor de wachtlijst! Je ontvangt vanaf dag 1 een lekker salaris en bent belangrijk voor andere!

Wij betalen jouw opleiding

Gezellige uitjes & borrels met de leukste collega's

Een functie waarin je het verschil maakt voor een ander

Gelijk een betaalde baan met toffe extra's

Zineb, VIG in opleiding: ‘Door COVID zie ik hoe waardevol de zorg is’ “Mijn hele familie werkt in de zorg, maar ik deed altijd wat anders”, vertelt ze. “Door COVID-19 ontdekte ik hoe belangrijk werken in de zorg is en heb er toen ook voor gekozen. 

Praktijkbegeleider Thomas: ‘Ik geloof erg in De Klas voor verzorgenden IG’ Thomas Sleegers vindt het coachen en delen van kennis zo leuk, dat hij er zijn werk van maakte. Als praktijkbegeleider voor Okeedo begeleidt hij leerlingen van ‘De Klas’ die versneld hun diploma Verzorgende IG willen halen.

Okeedo staat voor passie, plezier en nog meer plezier! Wij geven vertrouwen aan onze medewerkers en onze missie is dan ook: 'elke medewerker gelukkig maken met een droombaan in de zorg' 💙 Wij denken anders, handelen anders én doen anders. Hiermee leiden we jouw talent en carrière in goede banen!