Okeedo - Kookondersteuner bij een GGZ-instelling
Overslaan naar content

Kookondersteuner bij een GGZ-instelling

  • Ermelo, Gelderland
De Zorgondersteuner

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste kookliefhebber die het verschil wil maken in de geestelijke gezondheidszorg? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! 💙


Ben jij een mensen-mens met een flinke passie voor koken? Wil je zowel cliënten als zorgcollega's inspireren om meer en beter vers te koken? Heb je zin om het verschil te maken in het leven van mensen door samen te koken en te genieten van heerlijke, verse maaltijden? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als kookondersteuner in onze GGZ-instelling speel je een cruciale rol in het verbeteren van de eetervaring van cliënten. Weg met kant-en-klare maaltijden en pakjes en zakjes; bij ons draait alles om gezonde, verse ingrediënten. Wij geloven dat een gezonde geest begint met een gezond lichaam en daar speel jij een belangrijke rol in.

Maar het gaat niet alleen om gezond eten! Samen koken en eten creëert ook gezellige en ontspannen momenten voor onze cliënten. Het is een kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse behandelingen en samen te genieten van iets lekkers. Jij helpt deze momenten vorm te geven, waarbij plezier en verbinding centraal staan.

Wij zoeken nieuwe collega’s voor 16 of 20 uur per week. Diensten zijn altijd doordeweeks (elk weekend vrij dus!) van 14:30 tot 18:30.

Vereisten

Jouw takenpakket

🍽 Heerlijke en gezonde maaltijden bedenken: Je bent verantwoordelijk voor het creëren van avondmaaltijden die zowel lekker als voedzaam zijn, afgestemd op de voorkeuren van onze cliënten.

🛒 Boodschappen bestellen: Jij zorgt ervoor dat alle benodigde ingrediënten op tijd binnen zijn.

🍳 Samen koken: Je kookt niet alleen voor, maar vooral met de cliënten. Samen maken jullie er een gezellige en leerzame ervaring van.

💪🏻 Inspireren en motiveren: Je inspireert zowel cliënten als zorgcollega’s, zoals verpleegkundigen, om meer en beter vers te koken. Door jouw enthousiasme en kennis draag je bij aan een cultuur van gezond eten binnen onze instelling.

🤝 Koken voor groepen: Je bent in staat om voor groepen van 10 tot 20 personen te koken, waarbij je zorgt voor gevarieerde en gezonde maaltijden.

👞 Sterk in je schoenen staan: Werken in de GGZ vraagt om veerkracht en empathie. Je krijgt training en ondersteuning om optimaal met onze doelgroep om te gaan.


En dit krijg je ervoor terug!
💵 Een goed start salaris ingeschaald in FWG 20 (conform CAO GGZ), exclusief vakantiegeld wat kan oplopen tot een volledig maandsalaris en onregelmatigheidstoeslagen wat flink kan oplopen tot 160% van het uurloon
💵 Elk uur wat je werkt krijg je uitbetaald! Geen min-max uren.
🏝 Vakantiedagen en vakantietoeslagen wat kan oplopen tot een vol maandsalaris.
🚗 1 op 1 Reiskosten.

Opleiding en Training om je te helpen groeien in je rol en in het werken met onze doelgroep.
🍹 Uitjes via Okeedo zoals leuke borrels en interessante kennisevents.
👂🏼 Extra bonus: een Engagement Manager van Okeedo die zich bezighoudt met jouw ontwikkeling en je een luisterend oor biedt voor vragen, opmerkingen, ideeën, etc.

En nu?
Enthousiast geworden? Mooi! We willen natuurlijk graag dat je straks goed op je plek zit. Daarom nodigen we je na de kennismaking uit om een keer een middag mee te lopen op een van onze locaties. Zo kun je alvast wat sfeer proeven en ontdekken hoe het zal zijn om samen met de cliënten jouw kookkunsten toe te passen. We hebben er nu al ontzettend veel zin in om je te spreken. Tot snel! 👋🏼

📲 Heb je vragen over de vacature? WhatsApp dan naar Okeedo via 0634454164!

of