Overslaan naar content

Kookondersteuner bij een GGZ-instelling

Ermelo, GelderlandDe Zorgondersteuner

Functieomschrijving

Hey topper! Wil jij mensen een glimlach op het gezicht bezorgen door heerlijke maaltijden te bereiden? Dan is Okeedo op zoek naar jou!
Wij verbinden enthousiaste zorgprofessionals met de mooiste banen in de zorg voor de lange termijn. Okeedo leidt jouw talent én carrière in goede banen! 💙

Wat ga je doen?
Je gaat voor 16 uur per week aan de slag als Kookondersteuner bij een GGZ-instelling in Ermelo. In deze functie bereid je verse, gezonde en duurzame maaltijden voor én met de bewoners. De bestellingen voor de volgende dag(en) doe je tijdens je shift en in overleg met het team op de afdeling mag je afstemmen wat je gaat koken. Ook zorg je ervoor dat alles weer wordt opgeruimd en netjes klaar staat voor de volgende dag 😁

Voor deze functie zijn we op zoek naar 'echte amateur' kooktoppers! Mensen met passie voor koken, een bak aan creativiteit bezitten en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Dit is een functie voor de langdurige periode, omdat ze graag vaste gezichten willen hebben op de afdeling en dit voor de bewoners ook van belang is.

Vereisten

Wat moet je hebben, kunnen en willen?
🕑 Je bent per direct beschikbaar voor 16 per week. De diensten (van 4 uur) kunnen vallen van maandag t/m vrijdag tussen 14:30 en 18:30 uur. 
🍽 Je vindt het leuk om anderen te betrekken bij je werkzaamheden en maakt tijd vrij om waar mogelijk samen met de groep te koken.
🚗 Je bent in het bezit van een auto, scooter, elektrische fiets, etc. 
💪🏼 Je hebt affiniteit met GGZ, maakt makkelijk een kletspraatje en staat stevig in je schoenen.
📚 Je hebt enige ervaring in de keuken en kennis van HACCP wet- en regelgeving.

En dit krijg je ervoor terug!
💵 Een salaris ingeschaald in FWG 15 (conform CAO GGZ), vakantiegeld en reiskostenvergoeding!
🏝 24 vakantiedagen op basis van fulltime contracturen.
🍹 Uitjes via Okeedo zoals leuke borrels en interessante kennisevents.
👂🏼 Extra bonus: een Engagement Manager van Okeedo die zich bezighoudt met jouw ontwikkeling en je een luisterend oor biedt voor vragen, opmerkingen, ideeën, etc.

En nu?
Enthousiast geworden? Mooi! We willen natuurlijk graag dat je straks goed op je plek zit. Daarom nodigen we je na de kennismaking uit om een keer een middag mee te lopen op een van onze locaties. Zo kun je alvast wat sfeer proeven en ontdekken hoe het zal zijn om samen met de cliënten jouw kookkunsten toe te passen.

We hebben er nu al ontzettend veel zin in om je te spreken. Tot snel! 👋🏼

📲 Heb je vragen over de vacature? WhatsApp dan naar Okeedo via 0634454164!

of