Werken bij Okeedo
Overslaan naar content

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de zorg?

Wij vinden de baan waar jij gelukkig van wordt!

Onze missie is 'elke organisatie gezond krijgen met gelukkige mensen'. Wij beloven dat jij de baan krijgt waar jij op zat te wachten. Waar jij belangrijk bent en echt wordt gezien. En dat zonder dat je iedere dag lang hoeft te reizen. 

Wij steken veel aandacht, energie en tijd in jouw loopbaan, zodat jij jezelf helemaal Okeedo voelt!

Wij vinden jouw droombaan in de zorg

Lekker veel vakantiedagen, want dat verdien jij!

Kennisevents & borrels met de leukste collega's (op onze kosten)

Haal het beste uit jezelf, wij ondersteunen je in alles

Een leuk salaris met iedere maand toffe extra's

Voedingsassistente Anna: ‘Fijn om bij te dragen aan het herstel van patiënten’ Anna werkt als voedingsassistente en zit momenteel in haar laatste jaar van de opleiding Voeding & Diëtiek. “Dit werk sluit mooi aan bij mijn opleiding. Naast de theorie die ik krijg, zie ik nu ook hoe alles in de praktijk werkt.”

VersZorgende Thelma: ‘Passie voor koken en hart voor de doelgroep’ “In deze functie kook ik mét en vóór cliënten. Daarnaast stel ik menu's samen en bestel ik levensmiddelen bij diverse leveranciers. Zo ontlast ik de zorgmedewerkers en regel ik alles omtrent het eten en drinken voor de bewoners.”

Okeedo staat voor passie, plezier en nog meer plezier! Wij geven vertrouwen aan onze medewerkers en onze missie is dan ook: 'elke medewerker gelukkig maken met een droombaan in de zorg' 💙 Wij denken anders, handelen anders én doen anders. Hiermee leiden we jouw talent en carrière in goede banen!